Tipy na perfektnú svadbu

svadobne-srdce
Čo odporúča Svadobné duo A&M každému, kto plánuje svadbu?

Podeľte sa s ostatnými

Myslíte, že perfektný dojem urobíte iba skvelou svadobnou hostinou a dobre zorganizovanou svadbou? Omyl! Začnite prípravou! Dám Vám pár tipov, ktoré budú založené na maličkostiach. Áno, práve tie kreujú predstavivosť hostí a pripravujú aj ich na Váš najdôležitejší deň života. Budú si ho tak lepšie pamätať a celkový dojem bude v porovnaní s inými svadbami, na ktorých sa zúčastnili lepší.

1. Zapojte ostatných do diania

Nemusíte práve "spamovať" na Facebooku všetko čo okolo svadby pripravujete. Pokiaľ však máte medzi priateľmi naozaj priateľov a nie len followerov (rozumej "ľudí do počtu"), určite každý chápe, že sa na Váš deň veľmi tešíte, takže sa bude pasívne tešiť s vami. Hovorím: Pasívne! Nebuďte sklamaní, že sa Vám nedostane očakávaný počet lajkov! Každý má svojich radostí/starostí aj tak dosť. Ale spokojne môžete občas uverejniť nejakú fotku alebo správu zo svadobných príprav - napr. "Dnes sa mi podarilo dohodnúť svadobného DJ a zostavili sme predbežní zaujímavý program. Máte sa na čo tešiť!"

Ak máte veľa "tuctových" internetových kamarátov-followerov, môžete tiež vytvoriť samostatnú uzavretú skupinu pre tých, ktorých pozývate na svadobnú hostinu (bez ohľadu na to, či sa zúčastnia alebo nie) alebo ich jednoducho chcete mať "blízko seba". V tejto skupine môžete vyhotoviť dotazník pre svadobných hostí, pomocou ktorého si urobíte prieskum kto akú hudbu počúva, čo mu chutí a čo nie a podobne.
Verte, že Vaši hostia sa budú o to viac tešiť, že na nich aktívne myslíte a záleží Vám na tom, aby sa tam cítili čo najlepšie.
A pre tých, ktorí vytvárať elektronické dotazníky nevedia, ponúkam v rámci predsvadobných konzultácií bezplatný návod ako na to! Nekamarátite sa so sociálnymi sieťami? Nevadí! Svadobné duo A&M má pre Vás riešenie ako zapojiť priateľov a rodinu pekne "po starom". Poďme na to!

  • Prvá možnosť je zavolať každému. Je to klasika, je to milé, ale nemá to šarm!
  • Druhá možnosť je tá, ako zanechať dojem. Vytvorte papierový dotazník s niekoľkými otázkami ohľadom obľúbených kapiel, neobľúbeného jedla, alergie alebo inej formy potravinovej intolerancie. Ak máte kreatívneho ducha verte, že ručne zdobený papier predčí akékoľvek očakávania svadobných hostí a zaručene u každého zabodujete!

2. Vyrobte kreatívne drobné darčeky pre svadobných hostí

Svadobné koláče neodmysliteľne patria ku tradící. Koľkí z vás sa už ale stretli s tým, že polovica koláčov v krabici, ktorú ste ako výslužku obdržali z nejakej svadby, sa už viac ako tretí deň suší v chladničke? Je to žiaľ tak - neplytvať jedlom by malo byť to, čo by malo modernú svadbu odlišovať od tej tuctovej. My, ako Svadobné duo A&M  odporúčame: Buďte teda kreatívny a vymyslite drobnosť, ktorá poteší, ale sa neskazí. Nie každý má predsa rád presladené koláčiky a už vôbec nie tie lacné!
Ako kreatívne riešenie popustite uzdu fantázii a možno aj ušetríte. Zaujímavé môžu byť napríklad mimi fľašky kvalitného vína, na ktoré ste sami vyrobili (alebo dali vyrobiť) originálnu etiketu s Vašim venovaním. Ďalšia možnosť sú ručne vyrábané pralinky z kvalitnej čokolády s vlastným logom alebo čokoľvek ručne vyrábané či už Vami alebo na zákazku. Pamätajte si, že originálne darčeky vždy predčia akýkoľvek tuctový kúpený kus. Inšpirujte sa na rôznych fórach. Odporúčam napríklad registrovať sa na svadobnom fóre a zapojiť sa do diskusie - Svadobné darčeky na mojasvadba.sk. Nájdete tu tiež krásne kreatívne inšpirácie.

Vaše Svadobné duo A&M  - Ajka a Marian


Copyright © Ing. Marian Baláž, 2017. Text podlieha autorským právam. Akékoľvek kopírovanie je zakázané a možné len s výhradným súhlasom autora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára