Čo nezabudnúť počas svadby?

do-not-forget

Na čo nezabudnúť?

Zábava na svadbe je v plnom prúde, všetko prebieha akosi rýchlo. Ani sa nenazdáte, a už budú odchádzať aj poslední hostia. A keď ten frmol utíchne, začnete bilancovať ako bolo, ako sa hostia bavili a či ste na niečo nezabudli. Situácia, kedy máte profesionálneho starejšieho je pre vás jednoduchšia o to, že sa zvyčajne na nič dôležité nezabudlo - starejší dohliada a koordinuje hladký priebeh svadby. No napriek tomu sú drobnosti, ktoré vás môžu trochu zamrzieť, pretože na takéto maličkosti obyčajne ani starejší nemyslí (že by mohli byť pre vás dôležité).
Takže čo to obyčajne je?



  1. natrápili ste sa s ručnou výrobou drobných darčekov pre hostí a po skončení svadby zistíte, že na stoloch niektoré zostali, pretože hostia si mysleli, že je to súčasť výzdoby a nie darčeky pre nich
    Odporúčanie: So starejším si ešte pred svadbou dohodnite, aby túto skutočnosť hosťom pri večery oznámil.
  2. veľká časť hostí nepozná Váš príbeh o zoznámení a verte, že svadba je perfektná možnosť ako oživiť program svadobnej hostiny
    Odporúčanie: Naše Svadobné DUO A&M vie ako to perfektne zakomponovať do svadby, aby sa Vaši hostia cítili s vami radosť.
  3. zabudnete dať niektorým hosťom výslužky
    Odporúčanie: Pripravte si zoznam hostí, na ktorom si budete zaškrtávať tých, ktorým výslužku odovzdávate.
  4. ostalo jedlo a koláče z hostiny a nemáte ho do čoho zabaliť
    Odporúčanie: Ešte pred svadbou si pripravte nádobky na tuhé aj tekuté jedlo a papierové krabice na koláče. Ideálne sú plastové uzatvárateľné nádobky, ktorých má každý doma dosť. Na polievky sú vhodné plastové nádoby z veľkej horčice. 
Copyright © Ing. Marian Baláž, 2018. Text podlieha autorským právam. Akékoľvek kopírovanie je zakázané a možné len s výhradným súhlasom autora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára