Svadobné dekorácie

Tu je niekoľko inšpirácií na výzdobu, ktoré ponúkame.

Aká je najlepšia svadobná výzdoba? No taká, ktorá sa bude najviac páčiť vám - svadobnému páru. Možností je veľa a svadobné agentúry alebo záhradníctva dnes ponúkajú množstvo zaujímavých dekorácií, živých aj umelých kvetov.

Čo ponúkame priamo my a nenájdete inde? 

Hitom je slávobrána - svadobný oblúk vyzdobený kvetmi so skrytými LED svetlami, ktoré večer a v noci vykúzlia očarujúcu atmosféru. Svadobný oblúk je konštrukčne dostatočne široký (185 cm), aby ste mali dosť priestoru pri svadobnom obrade. Alebo môžete svadobný oblúk využiť pre vytvorenie romantického kútika niekde v svadobnej sále, či vonku pred vchodom do budovy alebo v záhrade, a z čoho dokáže fotograf vykúzliť úchvatné zábery!


Je trendom, že k svadobnej výzdobe dnes patrí aj dekoračné osvetlenie a doplnky, ktoré navodia romantickú atmosféru a ideálne dopĺňajú klasickú výzdobu z kvetov a ozdôb. Perfektné na svadbu v štýle vintage!



Copyright © Ing. Marian Baláž, 2018. Fotografie a text podlieha autorským právam. Akékoľvek kopírovanie je zakázané a možné len s výhradným súhlasom autora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára