Zábava na svadbe

Pri hľadaní inšpirácie, ako priniesť niečo originálne počas večernej zábavy, sa dnes mladé páry nemusia držať iba overenej klasiky a tí, ktorí majú chuť, môžu hostí zabaviť aj netradične.
To, čo robí zábavu na svadbe zábavou, nie sú len dobrá hudba, rozhovory s rodinou blízkou, aj vzdialenou a priateľmi, ale aj drobnosti, ktoré dávajú svadbe neopakovateľné zážitky. Spomienky, ktoré si z Vašej svadby hostia odnesú a fotky, ktoré im ich budú neskôr pripomínať, ostanú navždy živé.
Ako Vám v tomto vieme pomôcť a čo ponúkame?


Fotokútik 

Ponúkame Vám fotokútik, z ktorého si odnesiete zábavné fotografie s drobnými rekvizitami ako sú masky, vtipné tabuľky a iné doplnky, s ktorými je aj každé fotenie zábava pre fotografujúcich sa, aj okolostojacich.


Bubliny s dymom

Naše svadobné DUO A&M ponúka aj možnosť zabaviť hostí špeciálnymi efektami, akou je napríklad bublinková párty - špeciálne bubliny plnené bielym zdraviu neškodným dymom. Deti aj dospelí ich milujú!




Špeciálne efekty

Čierne svetlo 

Ďalšou možnosťou, ako oživiť zábavu, a čo pomôže vytiahnuť na tanečný parket aj tých najmenej schopných tanečníkov je pomaľovanie sa zdraviu neškodnými farbami na tvár, ktoré svietia v neškodnom ÚV svetle (tzv. čiernom svetle). Perfektné sú aj doplnky, ktoré akoby svietili v tme. Vybláznite sa spolu s deťmi alebo ostatnými hosťami v neskorých večerných hodinách!






Tancovanie v hustej bielej hmle

Máme pre Vás novinku, ktorou je hustá biela hmla, ktorú zabezpečuje špeciálne zariadenie. Na rozdiel od klasických dymostrojov (kde sa dym rozptyľuje voľne do miestnosti) sa s našim zariadením drží hustá hmla tesne pri zemi. Zariadenie umožňuje nepretržitú prevádzku na ľubovoľne dlhú dobu, takže dokážeme udržovať hmlu od niekoľkých minút až po niekoľko hodín. Keďže hmla nepochádza zo suchého ľadu, nepredstavuje žiadne zdravotné riziko takže malé deti, aj dospelí, sa môžu dosýta vyblázniť na tanečnom parkete.
Ďalšou z možností je vytvorenie romantickej plazivej hmly pri svadobnom obrade na úrade alebo v kostole (pokiaľ to oddávajúci dovolí).
Fotograf dokáže vytvoriť úchvatné zábery nielen Vás, ale aj ostatné páriky si môžu počas tanečnej zábavy užiť romantický slaďák v hmle a fotograf vie zvečniť tieto nezabudnuteľné spomienky.



Plazivá hmla ako súčasť dekorácie stolov alebo Candy baru

Sme prví v Európe, ktorí sa môžu pochváliť jedinečnou ponukou! Je pre tých, ktorí milujú Vintage štýl, rovnako aj pre tých, ktorím je blízke všetko moderné, inovatívne a netradičné. Biela, úplne nezávadná hmla na báze vodnej pary hodí sa pre dekorácie Candy baru, bufetových stolov alebo svadobného stola nevesty a ženícha.
Popustite uzdu fantázii, ako túto netradičnú novú technológiu využiť práve na Vašej svadbe!





Copyright © Ing. Marian Baláž, 2018. Fotografie a text podlieha autorským právam. Akékoľvek kopírovanie je zakázané a možné len s výhradným súhlasom autora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára