Miesto na svadbu

svadobný priestor v Ružomberku
Či už bude svadba v Ružomberku alebo svadba v Ružomberku a okolí, je tu niekoľko zaujímavých miest, ktoré sú vhodné pre Vašu svadobnú hostinu. Keď si budete vyberať miesto pre svadbu v Ružomberku, pomôže Vám prehľadná tabuľka, ktorú som pre Vás vytvoril.
V najbližších týždňoch si dám námahu, aby som seriózne ohodnotil priestory, ktoré jednotliví prevádzkovatelia pre svadbu v Ružomberku a okolí ponúkajú, z pohľadu modernizácie (ako moderné sú toalety, interiérové vybavenie, vstupné a spoločenské priestory) a pokiaľ ponúkajú aj vlastnú kuchyňu, poskytnem dostupné hodnotenia hostí, ktorí tu svadbu mali a ako hodnotia spokojnosť s jedlom. Samozrejme, dekoráciami je možné aj priemerne vyzerajúci priestor zlepšiť a naše Svadobné DUO A&M  dokáže farebnými svetlami vizuálne zlepšiť priestory, avšak niektoré priestory bežne svadobné agentúry nezdobia, čiže staré vybavenie pozornému oku hostí neunikne. Čo je však najpodstatnejšie, najmä toalety, bar, a iné priestory, kde budú Vaši hostia, sú dôležité rovnako, ako svadobná sála.



Názov
Typ miestnosti
Prepojené*
Kapacita hostí
Hodnotenie
priestorov
Hodnotenie
jedlo**
Vila Fénix Ludrová
Reštaurácia
čiastočne
60
✭✭✭✭✭
✭✭✭✰✰
Kaviareň
čiastočne

✭✭✭✰✰
Penzión Sidorovo Ružomberok
Reštaurácia
čiastočne
60
✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭
Spoločenská sála
čiastočne
74
✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭
Banketová sála
nie
30
✭✭✭✭✭
Hotel Hrabovo
Spoločenská sála
nie
90
✭✭✭✰✰
Banketová sála
nie



Kultúrny dom Ružomberok
Veľká sála
nie
320


Malá sála
nie
40


Kultúrny dom Lisková
Veľká sála
nie
300


Malá sála
nie
120


Kultúrny dom Liptovské Revúce
Veľká sála
-
200


Kaštieľ Kubíni, Vyšný Kubín
Reštaurácia
-
65




*Prepojenie určuje, či susediaca miestnosť je prepojená, čiastočne prepojená, alebo úplne prepojená s ďalšou miestnosťou. Pri čiastočnom prepojení sú dve miestnosti z väčšej časti oddelené veľkými stĺpmi alebo stenami s prechodmi, čiže zábava v oboch prebieha oddelene - t.j. hostia zo susednej miestnosti prakticky do druhej miestnosti nevidia, alebo vidia iba minimálne. Jednu miestnosť je teda možné využiť pre svadobnú hostinu, druhú ako samostatný tanečný parket.

**Ak to prevádzkovateľ poskytuje ako vlastnú službu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára